GroupDocs.Editor voor .NET

Naamruimten

Naamruimte Beschrijving
GroupDocs.Editor De naamruimte GroupDocs.Editor biedt klassen voor het bewerken van documenten met front-end WYSIWYG-editors van derden zonder extra toepassingen.
GroupDocs.Editor.Formats De naamruimte GroupDocs.Editor.Formats biedt interfaces en klassen die ondersteunde documentindelingen beschrijven.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Css.DataTypes De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Css.DataTypes bevat klassen die CSS-gegevenstypen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Css.Properties De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Css.Properties bevat typen die verschillende CSS-eigenschappen vertegenwoordigen (componenten van CSS-declaraties).
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Exceptions De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Exceptions biedt klassen die verantwoordelijk zijn voor alle HTML-, CSS-, afbeeldingen-, lettertype- en andere brongerelateerde verwerking.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources bevat klassen die alle soorten HTML-bronnen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Audio De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Audio biedt typen die audiobronnen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Fonts De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Fonts bevat klassen die bronnen voor lettertypen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images biedt klassen die in het algemeen alle typen afbeeldingsbronnen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images.Raster De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images.Raster biedt klassen die alleen bronnen voor rasterafbeeldingen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images.Vector De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Images.Vector bevat klassen die alleen bronnen voor vectorafbeeldingen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Textual De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Resources.Textual biedt klassen die tekstbronnen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Editor.HtmlCss.Serialization De naamruimte GroupDocs.Editor.HtmlCss.Serialization biedt typen die verantwoordelijk zijn voor het afstemmen van HTML- en CSS-markup-serialisatieproces.
GroupDocs.Editor.Metadata De naamruimte GroupDocs.Editor.Metadata biedt klassen voor het beschrijven van basisdocumenteigenschappen, afhankelijk van het documenttype.
GroupDocs.Editor.Options De naamruimte GroupDocs.Editor.Options biedt interfaces voor laad- en opslagopties.