GroupDocs.Conversie voor .NET

Naamruimten

Naamruimte Beschrijving
GroupDocs.Conversion De naamruimte biedt klassen om documenten op een eenvoudige en intuïtieve manier naar alle populaire bestandsindelingen te converteren.
GroupDocs.Conversion.Caching De naamruimte biedt klassen voor het aanpassen van cachegedrag.
GroupDocs.Conversion.Contracts De naamruimte biedt leden de mogelijkheid om uitvoerdocumenten te instantiëren en vrij te geven, lettertypevervangingen te beheren enz.
GroupDocs.Conversion.Exceptions De naamruimte biedt verschillende uitzonderingsklassen.
GroupDocs.Conversion.FileTypes De naamruimte biedt klassen die ondersteunde bestandstypen vertegenwoordigen.
GroupDocs.Conversion.Fluent De naamruimte biedt interfaces voor vloeiende conversie.
GroupDocs.Conversion.Integration.Audio De naamruimte biedt interfaces en klassen die nodig zijn voor ondersteuning van audioconversie.
GroupDocs.Conversion.Integration.Ocr De naamruimte biedt interfaces en klassen die nodig zijn voor ondersteuning van Optical Character Recognition (OCR).
GroupDocs.Conversion.Integration.Video De naamruimte biedt interfaces en klassen die nodig zijn voor ondersteuning van videoconversie.
GroupDocs.Conversion.Logging De naamruimte biedt klassen voor het aanpassen van logboekgedrag.
GroupDocs.Conversion.Options.Convert De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties voor het documentconversieproces te specificeren.
GroupDocs.Conversion.Options.Load De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties voor het laden van documenten op te geven.
GroupDocs.Conversion.Reporting De naamruimte biedt klassen voor het bewaken van de conversiestatus en -voortgang.