GroupDocs.Watermark voor .NET

Naamruimten

Naamruimte Beschrijving
GroupDocs.Watermark De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in een document van elk ondersteund type.
GroupDocs.Watermark.Common De naamruimte biedt hulpklassen.
GroupDocs.Watermark.Contents De naamruimte biedt klassen voor het werken met documenten van elk ondersteund type.
GroupDocs.Watermark.Contents.Diagram De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in Visio-documenten.
GroupDocs.Watermark.Contents.Email De naamruimte biedt klassen voor het werken met e-mailberichten.
GroupDocs.Watermark.Contents.Image De naamruimte biedt klassen voor het toevoegen van watermerken aan afbeeldingen van verschillende formaten.
GroupDocs.Watermark.Contents.Pdf De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in pdf-documenten.
GroupDocs.Watermark.Contents.Presentation De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in PowerPoint-documenten.
GroupDocs.Watermark.Contents.Spreadsheet De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in Excel-documenten.
GroupDocs.Watermark.Contents.WordProcessing De naamruimte biedt klassen voor het werken met watermerken in Word-documenten.
GroupDocs.Watermark.Exceptions De naamruimte biedt verschillende uitzonderingsklassen.
GroupDocs.Watermark.Options De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties te specificeren bij het werken met documenten en watermerken.
GroupDocs.Watermark.Options.Diagram De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties op te geven bij het werken met watermerken in Visio-documenten.
GroupDocs.Watermark.Options.Email De naamruimte biedt klassen om extra opties te specificeren bij het laden en opslaan van e-mailberichten.
GroupDocs.Watermark.Options.Image De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties te specificeren bij het werken met watermerken en afbeeldingen.
GroupDocs.Watermark.Options.Pdf De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties te specificeren bij het werken met watermerken en PDF-documenten.
GroupDocs.Watermark.Options.Presentation De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties op te geven bij het werken met watermerken en PowerPoint-documenten.
GroupDocs.Watermark.Options.Spreadsheet De naamruimte biedt klassen om extra opties op te geven bij het werken met watermerken en Excel-documenten.
GroupDocs.Watermark.Options.WordProcessing De naamruimte biedt klassen om aanvullende opties op te geven bij het werken met watermerken en Word-documenten.
GroupDocs.Watermark.Search De naamruimte biedt klassen voor het zoeken, bewerken en verwijderen van watermerken in documenten van verschillende typen.
GroupDocs.Watermark.Search.Objects De naamruimte biedt klassen voor documentobjecten die moeten worden opgenomen in een watermerkzoekopdracht.
GroupDocs.Watermark.Search.SearchCriteria De naamruimte biedt klassen die kunnen worden gebruikt om criteria te construeren bij het zoeken naar watermerken.
GroupDocs.Watermark.Search.Watermarks De naamruimte biedt klassen van mogelijke watermerken gevonden in documenten van verschillende formaten.
GroupDocs.Watermark.Watermarks De naamruimte biedt klassen om eigenschappen van watermerken te specificeren.