VCardCommunicationRecordset

VCardCommunicationRecordset class

Vertegenwoordigt een set communicatie vCard-records. Deze eigenschappen beschrijven informatie over hoe te communiceren met het object dat de vCard vertegenwoordigt.

public class VCardCommunicationRecordset : VCardRecordset

Eigenschappen

Naam Beschrijving
Count { get; } Haalt het aantal metadata-eigenschappen op.
EmailRecords { get; } Haalt de e-mailadressen op voor communicatie met het object.
Emails { get; } Haalt de e-mailadressen op voor communicatie met het object.
ImppEntries { get; } Haalt de URI’s op voor instant messaging en communicatie via het aanwezigheidsprotocol met het object.
ImppRecords { get; } Haalt de URI’s op voor instant messaging en communicatie via het aanwezigheidsprotocol met het object.
Item { get; } Krijgt deMetadataProperty met de opgegeven naam.
Keys { get; } Haalt een verzameling van de metadata-eigenschapsnamen op.
LanguageRecords { get; } Haalt de talen op die kunnen worden gebruikt om contact op te nemen met het object.
Languages { get; } Haalt de talen op die kunnen worden gebruikt om contact op te nemen met het object.
Mailer { get; } Haalt het type e-mailsoftware op dat wordt gebruikt door de persoon die is gekoppeld aan de vCard.
MetadataType { get; } Haalt het metadatatype op.
PropertyDescriptors { get; } Haalt een verzameling descriptors op die informatie bevatten over eigenschappen die toegankelijk zijn via de GroupDocs.Metadata-zoekmachine.
TelephoneRecords { get; } Haalt de telefoonnummers op voor telefonische communicatie met het object.
Telephones { get; } Haalt de telefoonnummers op voor telefonische communicatie met het object.

methoden

Naam Beschrijving
AddProperties(Func<MetadataProperty, bool>, PropertyValue) Voegt bekende metadata-eigenschappen toe die voldoen aan het opgegeven predikaat. De bewerking is recursief, dus het is ook van invloed op alle geneste pakketten.
Contains(string) Bepaalt of het pakket een metadata-eigenschap bevat met de opgegeven naam.
virtual FindProperties(Func<MetadataProperty, bool>) Zoekt de metadata-eigenschappen die voldoen aan het opgegeven predikaat. De zoekopdracht is recursief, dus het heeft ook invloed op alle geneste pakketten.
GetEnumerator() Retourneert een enumerator die de verzameling herhaalt.
virtual RemoveProperties(Func<MetadataProperty, bool>) Verwijdert metadata-eigenschappen die voldoen aan het opgegeven predikaat.
virtual Sanitize() Verwijdert beschrijfbare metadata-eigenschappen uit het pakket. De bewerking is recursief, dus het is ook van invloed op alle geneste pakketten.
SetProperties(Func<MetadataProperty, bool>, PropertyValue) Stelt bekende metadata-eigenschappen in die voldoen aan het opgegeven predikaat. De bewerking is recursief, dus het is ook van invloed op alle geneste pakketten. Deze methode is een combinatie vanAddProperties EnUpdateProperties Als een bestaande eigenschap voldoet aan het predikaat, wordt de waarde bijgewerkt. Als er een bekende eigenschap ontbreekt in het pakket die voldoet aan het predikaat, wordt deze aan het pakket toegevoegd.
UpdateProperties(Func<MetadataProperty, bool>, PropertyValue) Werkt bekende metadata-eigenschappen bij die voldoen aan het opgegeven predikaat. De bewerking is recursief, dus het is ook van invloed op alle geneste pakketten.

Opmerkingen

Kom meer te weten

Zie ook