GroupDocs.Assembly

Contents
[ ]

Biedt klassen voor het genereren van documenten in populaire kantoorbestandsindelingen op basis van sjabloondocumenten en gegevens die zijn verkregen uit verschillende bronnen, waaronder databases, XML, JSON, OData, objecten van aangepaste .NET -typen en meer.

Klassen

Klas Beschrijving
BarcodeSettings Vertegenwoordigt een set instellingen die het genereren van streepjescodes regelen tijdens het samenstellen van een document.
DataSourceInfo Biedt informatie over een enkel gegevensbronobject dat moet worden gebruikt om een document samen te stellen op basis van een sjabloon.
DocumentAssembler Biedt routines om sjabloondocumenten te vullen met gegevens en een reeks instellingen om deze routines te beheren.
KnownTypeSet Vertegenwoordigt een ongeordende set (dat wil zeggen een verzameling unieke items) die bevatTypeobjecten die volledig of gedeeltelijk gekwalificeerde namen kunnen worden gebruikt binnen documentsjablonen om de overeenkomstige statische leden van het -type aan te roepen, type casts uit te voeren, enz.
License Biedt methoden om de component te licentiëren.
LoadSaveOptions Specificeert aanvullende opties voor het laden en opslaan van een samen te stellen document.
Metered Biedt methoden om te werken met licenties met licentie.

Opsomming

Opsomming Beschrijving
DocumentAssemblyOptions Specificeert opties die het gedrag vanDocumentAssembler tijdens het samenstellen van een document.
FileFormat Specificeert de indeling van een bestand.