DocumentAssembler

DocumentAssembler class

Biedt routines om sjabloondocumenten te vullen met gegevens en een reeks instellingen om deze routines te beheren.

public class DocumentAssembler

Constructeurs

Naam Beschrijving
DocumentAssembler() Initialiseert een nieuwe instantie van deze klasse.

Eigenschappen

Naam Beschrijving
BarcodeSettings { get; } Krijgt een set instellingen die het genereren van streepjescodes regelen tijdens het samenstellen van een document.
KnownTypes { get; } Krijgt een ongeordende set (dat wil zeggen een verzameling unieke items) die bevatType objecten die volledig of gedeeltelijk gekwalificeerde namen kunnen worden gebruikt in documentsjablonen die door deze assembler-instantie worden verwerkt om de statische leden van het overeenkomstige type aan te roepen, type casts uit te voeren, enz.
Options { get; set; } Haalt of stelt een reeks vlaggen in die het gedrag hiervan controlerenDocumentAssembler instantie tijdens het samenstellen van een document.
static UseReflectionOptimization { get; set; } Hiermee wordt een waarde opgehaald of ingesteld die aangeeft of aanroepen van leden van het aangepaste type die worden uitgevoerd via Reflection API al dan niet zijn geoptimaliseerd met behulp van dynamische klassengeneratie. De standaardwaarde is waar.

methoden

Naam Beschrijving
AssembleDocument(Stream, Stream, params DataSourceInfo[]) Laadt een sjabloondocument uit de opgegeven bronstroom, vult het sjabloondocument met gegevens uit de opgegeven enkele of meerdere bronnen en slaat het resultaatdocument op in de doelstroom met behulp van default LoadSaveOptions .
AssembleDocument(string, string, params DataSourceInfo[]) Laadt een sjabloondocument uit het opgegeven bronpad, vult het sjabloondocument met gegevens uit de opgegeven enkele of meerdere bronnen en slaat het resultaatdocument op in het doelpad met behulp van default LoadSaveOptions .
AssembleDocument(Stream, Stream, LoadSaveOptions, params DataSourceInfo[]) Laadt een sjabloondocument uit de opgegeven bronstroom, vult het sjabloondocument met gegevens uit de opgegeven enkele of meerdere bronnen en slaat het resultaatdocument op in de doelstroom met behulp van de gegeven LoadSaveOptions .
AssembleDocument(string, string, LoadSaveOptions, params DataSourceInfo[]) Laadt een sjabloondocument uit het opgegeven bronpad, vult het sjabloondocument met gegevens uit de opgegeven enkele of meerdere bronnen en slaat het resultaatdocument op in het doelpad met behulp van de gegeven LoadSaveOptions .

Zie ook