DocumentTable

DocumentTable class

Biedt toegang tot gegevens van een enkele tabel (of spreadsheet) in een extern document om te gebruiken tijdens het samenstellen van een document.

public class DocumentTable

Constructeurs

Naam Beschrijving
DocumentTable(Stream, int) Maakt een nieuwe instantie van deze klasse met standaardDocumentTableOptions .
DocumentTable(string, int) Maakt een nieuwe instantie van deze klasse met standaardDocumentTableOptions .
DocumentTable(Stream, int, DocumentTableOptions) Creëert een nieuwe instantie van deze klasse.
DocumentTable(string, int, DocumentTableOptions) Creëert een nieuwe instantie van deze klasse.

Eigenschappen

Naam Beschrijving
Columns { get; } Haalt de verzameling op vanDocumentTableColumn objecten die kolommen vertegenwoordigen van de overeenkomstige tabel.
IndexInDocument { get; } Haalt de originele op nul gebaseerde index op van de overeenkomstige tabel volgens het brondocument.
Name { get; set; } Haalt of stelt de naam in van deze tabel die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de gegevens van de tabel in een sjabloondocument dat is doorgegeven aan DocumentAssembler .

Opmerkingen

Voor documenten met de bestandsindelingen Spreadsheet, aDocumentTable instantie vertegenwoordigt een enkel blad. Voor documenten van andere bestandsindelingen, aDocumentTable instantie vertegenwoordigt een enkele tabel.

Om toegang te krijgen tot gegevens van de bijbehorende tabel tijdens het samenstellen van een document, geeft u een instantie van deze klasse door als een gegevensbron aan een vanDocumentAssembler .AssembleDocument overbelasting.

In sjabloondocumenten, aDocumentTable instantie moet op dezelfde manier worden behandeld alsof het eenDataTable voorbeeld. Zie sjabloonsyntaxisreferentie voor meer informatie.

Zie ook